Om en kväll ute


Igårkväll var jag och kusin på världens bästa fredagshäng. Först lite shopping, after work på vezzo följt av Bridget Jones på bio. Mätta och belåtna avslutade vi med en drink på runt hörnet. Perfekt! Helgen blir så lång när en gör något kul på fredagkvällen och det behöver inte vara så pretentiöst, trött efter veckan är ju ändå standardfeelingen.

Det är andra helgen i rad jag är på bio, såg Jason Bourne förra helgen. Den gången senare bio med en drink före och tittade lite på folk och sen inte allt för sent hem ändå. Alltså så lagom och så välbehövligt! Har varit bortrest så mycket och sen förkyld och hängig så jag har verkligen längtat efter den här typen av helger! 

4 reaktioner till “Om en kväll ute

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s