Om en bra start på veckan

Måndag igen och jag och många andra tycker det är den bästa träningsdagen. Massor med bra pass på Iksu att starta veckan med och även flera löpgrupper som har sina träningar på måndagar. Så jag har varit och kört soma move + mojo flex som vanligt och äntligen känns förkylningen mycket bättre så jag passade på lyfta lite i gymmet också efteråt.

För att få en bra start på veckan försöker jag så gott det går planera på söndag, vad jag ska äta och när och vad jag ska träna. Jag kan ju erkänna direkt att det håller ju aldrig nånsin helt hundra men jag blir bättre och bättre på att vara realistisk och då får jag plötsligt tid till de små, små stunderna som är så viktiga för den berömda balansen, enligt mig iallafall. Lugna frukostar med en kopp kaffe, matlådor, meditation 5-10 minuter, kattmys, plocka undan och göra fint hemma, te och tänt ljus på kvällen, ett bad. Så enkelt men ändå så svårt, men jag tänker att om jag börjar dagen på ett lugnt sätt med en stor kopp kaffe, då brukar det mesta gå bra sen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s