Om att yoga utomhus


Jag har hittat en yogautmaning på instagram som verkar passa mig, yoga in the wild. Det går till så att det är en ny position varje dag, bara att haka på. Inga tvång förstås, jag tycker sånna utmaningar kan vara inspirerande! 

Jag älskar yoga utomhus, här i fjällen är inget undantag. Yogade utomhus i Italien vid Gardasjöns strand och i en park (med hundbajs…) i Venedig. Vid Kebnekaises fot mjukade jag upp en stel fjällvandringskropp med några solhälsningar utanför tältet och på Lofoten hittade jag en klippa som såg precis ut som en yogamatta.

Trikonasana – triangeln. Magisk vy!

Positionen på översta bilden heter trädet och passar perfekt att stärka mina fotleder efter fjällvandring och inför mer fjällaktiviteter. Fantastisk för balansen, fokuset och bålkontrollen och går att variera i oändlighet. Den kommer vi med allra största sannolikhet praktisera i Hemavan till helgen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s