Om dagar då allt hinns med


Det börjar bli dags att avrunda sommarsemestern i stugan för i år, även om jag kommer tillbaka senare i sommar. Arbetsveckan är över och sedan har vi haft ledigt från det men istället byggt altan. Ikväll har vi käkar på wärdshuset och sedan har jag suttit inne hos mamma och pappa och filosoferat och skrivit dagbok över allt som hänt i sommar. Förutom själva arbetsveckan som för mig som vanligt bestod av mycket gräsröjning, ved och ladufix så har vi bakat kakun (mest mamma för att vara helt ärlig, men jag provsmakade lika mycket som jag alltid gör), gått på loppis, bastat, vandrat, sprungit, ätit, fikat, byggt en hel altan, rensat förrådet och massa annat fix. Sjävklart en del slappande också men det är rätt skönt att pyssla på i lugn och ro för även med kaffepauser och många avbrott för regn så blir mycket gjort till slut. Såklart inte allt som jag tänkt men så är det ju alltid. Somnar gott med känslan av att det var fullt tillräckligt och att jag under tiden känt mig helt ledig!

3 reaktioner till “Om dagar då allt hinns med

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s