Om helgen som blev som en hel semester 


Alltså den här helgen! Ibland kan en helg gå superfort och det känns som ingenting hann hända, ibland inträffar sånna helger som jag haft nu då ALLT hann hända. Högsommarvärme i Ammarnäs så jag har badat mer än jag brukar göra på en hel sommar där (bortsett från bastubad förstås), tre flotteturer (också motsvarande en hel sommar ungefär), bastu, fika, god mat. Dessutom ovanligt nog massa tid för solande, yoga och så testade vi mitt tält. Och eftersom igår var finaste dagen av alla kunde jag inte slita mig så det blev en löptur till örnbo också. 

Tillbaka i ett grått halvkallt Umeå och bara en vecka kvar till semestern och NU har jag sommarkänsla!

En reaktion till “Om helgen som blev som en hel semester 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s