Om mer sommarkänsla med skit under naglarna

Ja det blir inte roligare än en gör si tänker jag just nu. Sommarvärmen lyser med sin frånvaro men det går att försöka få till lite sommarkänsla ändå. Skit under naglarna är ett sätt och igår var jag och mamma på lotten hela eftermiddagen och gjorde just det – skitade ner oss under naglarna. Det var dags kupa potatisen, gallra första vändan bland grönsakerna och så la vi ut plast vid jordgubbarna. Jag har lite lätt för att hamna i för mycket fokus på att försöka få raka kanter runt lotten och symmetriska stenläggningar än att rensa ogräs men det är också mycket roligare att rensa ogräs när det är fint runtomkring!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s