Om ljusa sommarnätter 

Visst var det sommarkvällar i Malmö men inget liknar ju att komma hem till Norrland. Jag landade sent i fredagskväll, fortfarande ljust, blev hämtad av snäll förälder som vanligt och överraskad av kusin som skulle på fruhippa (alltså möhippa i efterskott för nån som gift sig i smyg eller utan förvarning). Hämtade Charlie som bott öst på stan och det är precis som att hämta och lämna på förskola, han brydde sig lika lite om mig som när jag lämnade honom och det får jag ju vara glad för. 

Gårdagen spenderades även för mig på möhippa. Forsränning, första gången för mig, i Vindelälven. Jag var lite nervös men det var galet kul! Möhippan fortsatte med utgång och dansade tills klockan var två och då var det fortfarande lika ljust som på bilden. Älskar Norrland! 

3 reaktioner till “Om ljusa sommarnätter 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s