Om konferensdagar i Malmö


Huvudet fullproppat av inspiration, servetter och konferensanteckningsblock fullklottrade med idéer och mobilen full av foton av kloka PowerPoint-slides. Jag är på konferens om lärmiljöer i Malmö på Malmö Live. En nybyggd jätteanläggning med konferenser, restauranger och konserthallar som också sitter ihop med ett hotell. Ikväll var det ledig kväll så jag har passat på äta falafel inne på Möllan och sen har jag tagit det lugnt på rummet och kollat fotboll och jämnat ut kvällens ekonomi som började med extremt billig falafel med att äta chips från minibaren. 

2 reaktioner till “Om konferensdagar i Malmö

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s