Om snapshots från yogahelgen

Ikväll har jag varit på yogastudion och hämtat ut mitt diplom från förra kursen, den för privatpersoner. Så nu har jag både en egen bra bas att yoga vidare på och en grundutbildning som lärare. För att fira mitt yogaintresse så var jag som sagt i Granö i helgen och för det mesta var mobilen avstängd men några snapshots tog jag. Systemkameran var med men datorn vill inte ta emot de bilderna just nu så de får vänta. Bjuder därför på helgen i komprimerad form här! 

En reaktion till “Om snapshots från yogahelgen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s