Om en ledig solig nationaldag 


Idag gör jag inte mycket. Längtat massor efter en helt ledig dag (alltså HELT! Inte ens någon rolig yoga eller resa) och äntligen kom den! Och jag kunde sova ut, blir ju alltid antiklimax annars när en laddat upp för sovmorgon. Charlie är i fjällen vilket väl är en orsak till att det gick sova till klockan var tio. Sen dess har jag inte gjort många knop, jag har läst ute på gräsmattan och bytt plats på rabarbern och jordgubbarna efter bra förslag från rabarbersugna grannar.

Nu har jag gjort årliga förrådsgenomsökningen efter cykelprylarna och även den årliga googlingen på vilken ventil jag har och hur den pumpas med den pump jag har. Så nu står vita blixten redo för att rastas! 

2 reaktioner till “Om en ledig solig nationaldag 

  • Roligt att växterna fått flytta runt lite! Tänk dock på att etetableringsbevattna samt att nypa av några stjälkar. Nu behöver rabarbern nämligen lägga krut på att bilda nya rötter, inte ge stor rabarberskörd. Genom att satsa på rotutvecklingen ökar chanserna för att den klarar övervintringen bättre 🙂 Kram!

    • tack för tips! Rabarbern har inte lagt något krut på att ge stor rabarberskörd på två år så jag ansåg att inskolningsperioden var över ändå så det kunde bära eller brista 🙂 och vår vattenslang har gått sönder så vi håller tummarna för regn och för att rabarber är en tålig växt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s