Om att landa efter en yogahelg 


Vilken fin helg jag haft. Helt mör i kropp och knopp efter många timmar yoga. Både vinyasa (flödande) och yin (lugn) har varvats med god mat och mycket vila. Djupa samtal har varvats med skratt och flams. Tiden går ju för vansinnigt fort alltså, det är redan dags att smälta den här helgen och temat var ”off the mat and into the world” och nu är det upp till mig vad jag tar med mig för lärdomar från helgen. Lärdomarna och insikterna är många och jag känner hur de börjar landa sen jag kom hem så vi får se vad det blir av de tankarna. Jag tog rent konkret med mig en matta iallafall, äntligen investerat i en bra matta som är tjock nog att slippa göra ont när jag står på knä och fantastiskt grepp, både mot golv och händer och fötter. Gjord av något slags ekologiskt naturgummi och luktar som en ny fotboll, som när en fick hämta ut en helt sprillans ny boll inför fotbollsskolan! Och en fin enkel väska till så jag enkelt kan ta med den överallt om jag vill. Love it. 

2 reaktioner till “Om att landa efter en yogahelg 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s