Om utepremiär

Idag har Charlie haft utepremiär. Jag fick en sele och ett band av en snäll kollega vars katt vuxit ur det och det var så fint väder att vi gick ut direkt efter middagen. Jag trodde han skulle hoppa och skutta och försöka smita ur selen men han ville mest sitta i mitt knä och smyga runt under buskarna nära husväggen… Inget vilddjur än så länge! (skönt!)

Hopplöst här inne i centrala Umeå men jag tänker att han ska få vara ute i stugan iallafall och det vore bra om det gick vänja honom vid sele här så han kan få komma ut vid behov om det blir riktigt klätter på väggarna eller långt mellan fjällturerna (jag hoppas på inget av det). Kom hem till en krossad blomkruka igår så lite klätter är det…

Själv har jag hoppat och lekt med en ganska stel och mör kropp efter helgen. Samma pass som alla måndagar men idag var det senadrag lite här och lite där vid flera övningar. Men det var det värt! Herrejisses vilken bra helg vi hade.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s