Om fantastiska pass

Jag har varit på så mycket fantastiskt i helgen alltså. Så många grymma instruktörer, perfekta kombinationer och likasinnade människor. Jag har övat styrkelyft med skivstång, workshop i rörlighet för djupa knäböj, workshop i att stå på händer (och stått på händer), yogat, sprungit, utmanat mig och också bara njutit och gått på känsla. Idag var sista dagen och två höjdpunkter: jag gick utanför min box och gick på jazzdans, älskar dans men är fruktansvärt ovan och långsam på lära mig så känner mig alltid som en vilsen bläckfisk med armar och ben överallt när jag går på en klass med ojämna mellanrum, typ vartannat år. Jag visste dock att Åsa Fornander har en förmåga att locka fram känslan hos även mig att jag kan dansa så jag släppte sargen om löp-yoga-gym-soma-passen och gick och dansade loss och det var kul! 

Sen var det klassen jag längtat hela helgen att få prova SUP-yoga. Stand Up Paddleboard, SUP, är som en stor vindsurfingbräda som är rätt stabil och till det en paddel. Testade förra året på Lanzarote men då paddlade vi bara runt lite. Idag var det ett yogapass. Några ramlade i men jag klarade mig och jag fick njuta av utsikten över åresjön och fjällen runtomkring på ett kluckande ganska vindstilla vatten till rytmen av mitt eget andetag. Magiskt!

En reaktion till “Om fantastiska pass

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s