Om systerkväll i Stockholm

 

Systerkvall_160502-2Världen är allt bra full av sammanträffanden. Jag är på väg hem från Stockholm och den här gången var det bara över dagen med jobbet, brukar annars försöka klämma in nån kompisdejt och lite strosande i kungsträdgården innan hemfärd om det finns möjlighet mellan anslutningar. Så hade det varit fredag hade jag ätit frukost med Towe och några andra för svenska resebloggar och hade det varit nästa onsdag hade jag återvänt till gymmet Rosa Skrot för en systerkväll med Systrar i bergen med träning och information om sommarresorna till Hemavan. Det är alltså på gymmet som jag och Maria tränade världens roligaste men jobbigaste ryggpass på och jag passade på att få med även resebloggaren Lisa som också älskar träning och resor. Och vet ni vem som kommer mer på systerkvällen? Jo, Malin från Craft som jag sprang med i alperna!

img_8555

Craft är samarbetspartner till Systrar i bergen och det utlovas presenter till de första anmälda och det kommer finnas fler erbjudanden under kvällen. Och alla som anmäler sig till Hemavanresa får träna tre gånger på Rosa Skrot kostnadsfritt.

Systrar i Bergen

Oj vad jag önskar jag vore i Stockholm nästa onsdag! Mer info och anmälan till er som är det hittar ni HÄR, och det går såklart bra att gå dit och bara vara med och lyssna på informationen det är inte bara för de som bokat eller tänkt boka resan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s