Om en såndär kväll då allt ska hända 

Eftersom jag var på yoga hela förra helgen och varit upptagen varje kväll denna vecka och imorgonbitti åker jag till workout Åre är ikväll en såndär kväll som allt ska hända. Hade ett ärende efter jobbet till möbelaffär, potatisen skulle sättas, packa, städa undan, göra iordning för Charlie att klara sig själv med kattvakt, vika tvätt, handla matsäck till imorrn, kolla vad jag egentligen anmält mig till, packa om, slänga sopor, betala räkningar. PJUH. Är lite drygt halvvägs nu och firar med att äta chokladglass direkt ur paketet och Charlie hängandes över axeln. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s