Om yogalärarutbildning 

Jag har spenderat ännu en helg med yoga, i helgen var andra delen i iksus yogalärarutbildning med Sanna Ångqvist och Gustav Jonsson på Iksu spa. Jag har gått utbildningen för min egen (yogas) skull och för att kunna hålla klasser eftersom jag blivit tillfrågad att hålla vid olika tillfällen som resor, konferenser och i fjällen. Utbildningen har varit helt fantastisk och den har gett en bra grund och tillsammans med fördjupningskursen i min egen sadhana som jag gått på yogastudion känner jag mig trygg i att skapa klasser och förmedla y0ga till fler. När, var och hur är ännu oskrivet men jag är redo och jag längtar. Det här är en bild som säger allt om helgerna. Från att ha träffats för en månad sen och hälsat och ingen kände ingen, tills i eftermiddag efter att vi alla presenterat våra miniklasser för varandra slappnade av i en spontan kedja av yogilove. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s