Om att bota vårförkylningar

Vaknade imorse och var inte alls så pigg som jag hade tänkt. Förkylningen har inte släppt, snarare tvärtom så det var bara att lyssna på kroppen och stanna hemma från yogan (det var två timmar workshop i att stå på händer!) och mysa med Charlie istället. Förutom att jag då missade det roliga passet så var det enormt skönt att koka te, rosta några mackor och krypa ner i sängen med Charlie och en bok. 

Klev inte upp förrän köparna till mina soffor skulle komma, så nu är det feng shui i vardagsrummet. Har lagat en tortilla espanola till ikväll och bakat chokladbollar till fika för alldeles strax kommer Charlies dejt. Kattlek, kompishäng, chokladbollar, tapas och Eurovision kan nog bota mig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s