Om att behålla semesterkänslan

Hur gör ni för att behålla semesterkänslan? Jag försöker bibehålla lugnet och inspirationen och hittills går det ganska bra. (Jag har även beställt ett par skor till av bara farten…) 

Frukostarna var magiska och det var med sträva tuggor jag åt vegankvarg med havrekuddar igårmorse så nu har jag handlat tomat, avokado, bröd och apelsinjuice. 

Nu ska jag bara packa upp färdigt (inte semesterkänsla, fy så tråkigt!) innan det blir en sen löptur och sen ska jag flöda igenom ett yogapass jag var och tittade på idag på lunchen som inspiration och hemuppgift till den yogautbildning jag går. Uag har underbar träningsvärk sedan igår så vi får se hur snabbt tempot blir på dagens tempopass men det blir åtminstone i efterlängtad kvällssol!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s