Om att ha ett piano 


Jag har nyligen äntligen fått något som jag längtat efter sen jag flyttade hemifrån – ett piano!

Det tog många erbjudanden och lägenheter innan det passade. Det här har stått någonstans i Umeå och senast har det tjänat bland andra Emil Jenssen på Sagateatern. Och nu står det alltså hos mig. Jag måste byta ut sofforna mot något mindre men det är det klart värt! 

Jag plinkar och Charlie likaså, han har inget vidare gehör men han tycker det är kul att försöka verkar det som. Kanske lite mindre kul för grannarna (förlåt hörrni!). Bor granne tvärsöver gatan med Birgit Lindgren, Umeås vassaste jazzpianist som jag faktiskt tagit lektioner hos för hundra år sedan så mina grannar är lite bortskämda. Varma sommarkvällar brukar hon spela med öppet fönster så det hörs i hela kvarteret. 

Uppdatering: se kommentaren här nedanför, är det någon som vill ha ett likadant?

2 reaktioner till “Om att ha ett piano 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s