Om att vilja ha skidsäsong jämt

IMG_1481Vintern alltså, så underbart. Den höll på att regna bort men det verkar ha lugnat sig. Men fortfarande inga skidspår förutom konstsnö. Det här är en gammal bild från Gammlia, den härliga utförslöpan innan varvning. På den tiden jag hade med mobilen, den är alltmer sällan med för den blir bara kall och jag vill inte stanna och fota för det är så härligt att åka. Jag sparar bilderna inombords.

Igår åkte jag några varv på Nydala igen, första gången efter loppet och det var härligt att vara igång. Jag har tre intensiva veckor nu med både resor, kurs, roligheter och lite tuffare saker så det gäller att ladda batterierna. Idag gick jag en liten promenad på lunchen i vintersolen, det märks att det håller på att vända på allvar nu!

2 reaktioner till “Om att vilja ha skidsäsong jämt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s