Om att blogga om att resa

  Ikväll kom jag hem sent, fick massor gjort när det blev lugnt på kontoret och sen slog jag till på att laga egen falafel. De höll ihop sådär, men blev fantastiskt goda. Borde inte haft klyftpotatis till men jag var så inställd på att de skulle smaka som brända bollar bara men icket. De enda jag ätit som var godare var på stammishaket i Amman (för 0,5 dinar, alltså typ fem spänn, gissa vem som åt där varje dag?). Bra känsla i magen, ett avsnitt homeland och efter att ha diskat undan tänkte jag blogga lite om att resa. Har några inlägg på gång, men sånt tar tid att skriva och min dator är…. lååång…sam… och mitt internet… hänger sig…. JÄMT. Längtar efter min nya router och jag borde även investera i en ny burk.

Suck stånk, i-landsproblem när de är som tydligast. Jag loggar ut medan den bra känslan är kvar och gläder mig åt att vara med på Resias lista över inspirerande bloggar!

2 reaktioner till “Om att blogga om att resa

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s