Om mer kallföre

  Igår blev det ännu kallare igen, det har varit upp kring nollan och vänt. Mycket snö men det märks redan tycker jag att ljuset är på väg att återkomma. Men för det mesta är det svartvitt. 

Fick hjälp valla skidorna igår så trotsade kylan och tog en sväng med dem ändå. När jag kom hem var de andra på väg till gymmet och då kunde jag inte låta bli att följa med, fast jag tänkt försöka undvika dubbelpass med gym och skidåkning för att minimera risken att överanstränga ryggen. Men den känns så bra nu! 

Spelade spel på kvällen och än är det jullov. Börjar gruva mig så smått för att vända tillbaka dygnet. Men än är det inte dags! Idag blir det eventuellt mer skidåkning (för det ska bli ännu kallare och under -20 då är det nästan galet) och kaffe, bok och lite yoga. 

2 reaktioner till “Om mer kallföre

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s