Om decembers träning


24 timmar och 11 minuter fördelat på 30 tillfällen, december har hållit sig vid de träningsformer som jag har till vardags och för aktuell säsong.

Det bästa är att jag kommit igång med skidåkningen! Jag for iväg på nyårsafton för att klämma ihop 5 mil på 2015 och allt innan jul är en bonus så jag är jättenöjd med den starten. Det är dessutom rätt bra pass, tre korta och tre milpass där det har varit bra spår alla gånger. Jag har inte kört något långt än men ryggen blir bara mindre och mindre trött och jag är mycket starkare i stakning än jag trodde. All bålträning och gymmande har gett resultat, jippie!

Det är fortfarande en stor andel yoga också och så vill jag fortsätta ha det. Även övrig konditionsträning har jag fått in, började redan i November att ta mig i kragen och indoor walking är nog det svettigaste och mest skidliknande som det går att komma, jag är inte tillräckligt vass på skidor för att köra intervallpass utan det passar bättre för mig att köra intervaller i stakmaskin eller gå på ett indoorwalkingpass, och utomhus samlar jag bara mil.

Tidigare månader: Januari,  FebruariMars och aprilMaj, Juni och Juli och halvårsavstämningen , Augusti, September och Oktober samt November

En reaktion till “Om decembers träning

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s