Om en fin start på året 

Igår liftade jag ner till Sorsele och hälsade på mormor hela dagen. Bussen tillbaka gick inte förrän 20.50 till Ammarnäs så jag hade verkligen hela dagen att bara vara, hjälpa henne med små bestyr, hålla handen och småprata. Det blev en underbart fin start på året. Jag hann tänka massor och förhoppningsvis fortsätter året så, med tid att tänka efter, tid för nära och kära och att känna tacksamhet för det jag har.

Jag hade med mig en bok, lite tidningar och så min julklapp: en målarbok för vuxna, i vykortsformat så man kan skicka iväg kortet när bilden är klar.

 

2 reaktioner till “Om en fin start på året 

  • Smart med mindre storlek på målarboken! Det tar ju så hiiimla lång tid att måla de större bilderna, haha. Och värst när de har tusentals små detaljer 😉 Men visst är det rogivande! Och särskilt bra när man (som jag) är urusel på att måla.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s