Om dan före dopparedan

  
Sitter ni uppe än? Det är faktiskt JULAFTON!

Jag har jobbat idag, några kollegor fram till halvdag sen var jag själv. Det är faktiskt lugnt och skönt att få städa undan men det är första gången jag jobbat så långt in i kaklet. Hade bodypump kl 16 som vanligt så skulle ändå upp på sport. Jag fick till världens bästa hårknut när jag satt där i min ensamhet och som svar till de som ibland säger ”du har så roligt liv”och ”du lägger alltid ut så fina bilder” så kan jag komplettera snyggselfien med hur jag såg ut två timmar senare… 

 
Köpt ny mascara. Tydligen inte svettfast. Jag har haft Mary Kays mascaror i typ fem år eftersom jag sålt dem men senaste tiden använt en jag fått och när jag skulle köpa ny var jag tydligen helt obegåvad (trots att jag alltså sålt hudvårdsprodukter och make up i över tre år). Well, det ska ju synas att man tränat. 

Skönt bränna ur det sista, sen har det varit uppesittarkväll, inslagning av det sista och lite förberedelser till julbordet. Jag var sist att skriva upp mig på knytkalaslistan så jag ska göra ”en överraskning”. Ledtråd: den var med på uppesittarkvällen! 

Nu är det godnatt och imorgon (idag) är det dopparedan! Önskar er alla en riktigt god jul!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s