Om strandpromenaden på vintern


Idag har varit en lugn dag. Jag tog en söndagspromenad för att få lite frisk luft och lyssnade på ”Att Resa Podden” av resebloggarna Annika Resfredag.se Myhre och Lisa livetfråndenljusasidan.se Fahlåker – mycket bra! Imponerande och avis på att de gör en podd även om jag glatt erkänner för både mig själv och andra att jag inte har tid eller driv. Men jag har alltid litegrann velat jobba med radio, precis som med tidning, så poddar är ju för radio precis vad bloggar är för tidningar.

Jag kunde inte låta bli att jogga lite, trots huvudvärk som inte ville släppa. Fantastiskt grepp med icebugs på fötterna! Superlångsamt tempo vilket var riktigt skönt, jag  försöker hitta till att springa på vintern och det är ju faktiskt inte så tokigt alls.

2 reaktioner till “Om strandpromenaden på vintern

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s