Om Novembers träning

Ännu en månad till ända och jag börjar så smått kolla av om årsmålen kommer att gå just i mål eller om det var för högt eller lågt siktat. Antal timmar ser ut att hålla men jag har bytt en STOR del från konditionsträning till mjukare varianter där yoga och mojo flex är huvudnummer.

November har varit en vardagsmånad, även med två konferenser inbakade så är det mina iksupass som står för huvudingredienserna (bilden visar alltså senaste 60 dagarna och innehåller fortfarande mycket övrigt från Playitas)

Totalt 27 pass och 24 timmar och 25 minuter. En workshop i yinyoga på 6 timmar som drog iväg minutrarna på just yoga den här månaden. Annars är det lågt med kondis och ingen löpning alls men jag har kommit igång med inomhuskondisen och kört ett indoor walking och ett spinnningpass i väntan på snö och skidor.  Gymmat har jag också och det känns fortsatt bra i ryggen och jag börjar verkligen känna resultat på all bålstabilitet, rörlighet och styrka jag jobbat med.

Tidigare månader: Januari,  FebruariMars och aprilMaj, Juni och Juli och halvårsavstämningen , Augusti, September och Oktober

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s