Om fortsatt skidmys och julstämning 

 
Idag fortsatte skidsäsongen med två varv till på Svennes. Nydragna spår och mildare och klart väder, ren njutning! Det går fort att bli trött i skidmusklerna såhär i början, ländrygg, ljumskar och triceps sliter hårt, men jag känner att all styrketräning och yoga jag gjort har gett resultat. Hoppas på många fler sånna här pass i vinter!

Tillbaka till stan och planera veckan, det går i ett svep nu fram till jul så det blir som vanligt en konst att hitta julstämning mitt i allt. Som tur är så är mycket av mina aktiviteter julbetonade så det går faktiskt riktigt bra för mig, en lussebulle framför julkalendern varje morgon, tända ljus varje kväll och en del klappar inhandlade. I veckan blir det både julfrukost, julbord och julbio. 

2 reaktioner till “Om fortsatt skidmys och julstämning 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s