Om att åka till Madrid

LavapiésNi vet hur saker ibland bara blir. Det ena leder till det andra. När vi var i London pratade vi om var nästa resa ska gå, och funderade på Spanien. Där har vi inte varit tillsammans sen de hälsade på mig i Barcelona 2008. Och så plötsligt i helgen hade vi bestämt och häromdagen bokade vi. Det blir Madrid till våren!

Det är då tre år sedan jag var där senast och jag håller uppe min Spanienstatistik med ca vartannat år. Barcelona 2006, 2008, en dag 2010 (på väg till Madrid), 2012 och 2014. Madrid 2010, 2011 och nu 2016. Jisses vilken bra tradition!

Mina Madridtips har jag förresten skrivit ner här hos Resia.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s