Om en trygg kväll på Vezzo

 
Igår hade jag en riktigt perfekt fredagkväll, ett pass mojo flex och sen gym, lugnt men ganska tungt. Undvek flås bara för att inte förkylningen ska göra extranummer. Dusch och sen till vezzo för AAWW (after after work workout). En pasta och nu har de havregrädde! Jippie, och stora portioner som vanligt men det är inget jag klagar på, snarare tvärtom. Och så ett glas rött till det och sällskap att surra med om veckan, träning och livet.

Där satt vi, i skydd från det eländiga novemberregnet som visade sig vara tårar över Paris och hela världen.

Idag tänker jag på alla i Paris och alla i hela världen som varit med om liknande saker. Och jag tänker på hur lyckligt lottad jag är. 

Jag ska på en workshop i yinyoga, kan inte tänka mig något mer passande den här lördagen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s