Om en utvilande helg 

  
Vilken bra helg jag haft. Energin har kommit tillbaka och med den även lugnet. Jag har torktumlat mina tankar och energistråk fullständigt och sen var jag både lugn, pigg och trött. Igår var jag på kalas och fick den godaste kakan av alla, bara för att min mage inte gillar mjölk och att jag har världens bästa kusinbarn. Vad passar bättre efter kalas än en tupplur? Den hjälpte men jag var fortfarande lite mosig så jag tog en chansning på bära eller brista och gick på indoor walking. Bara 30 minuter, det blir ju mysigt tänkte jag men det var förstås intervaller eftersom det var ett så kort pass. Jag behövde den energiboosten med musik och pepp och lite flås. Ett cx-pass efter i perfekt kombi och jag var som en urvriden disktrasa men glad. Avslutade söndagen med att hyra film, mad max. Den var jättekonstig. Sorry alla filmälskare men jag är mycket simplare i min smak än så. 

Nu tar jag med mig lugnet och energin in i arbetsveckan. Hoppas ni läsare haft en fin helg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s