Om poolhäng

   
Igår hittade vi till poolen. Underbart med sol och värme! Vi tog ett eftermiddagspass i gymmet och åt middag, sen händer inte mycket mer här. Saknar inte att ha lunchbuffé, att styra dagen själv passar utmärkt och det sitter fint med lite yoghurt/soygurt och serranoskinka som mellis mitt på dagen. Idag blev det frukost först med den magiska utsikten och nu väntar simlektion och bålträning. Kanske blir det lunch inne i byn playitas här intill eller på en restaurang. Vi får se, vi har ett litet träningsschema för veckan för att hinna allt vi vill men annars tar vi dagen som den kommer. Mer pool och strand blir det definitivt!

   

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s