Om M som i måndag 

MMåndag igen och för mig betyder det en massa saker på M.

Soma Move. Rörelser, rörelseträning, styrka, kondis, balans. Allt i ett och har varit min favoritstart på veckan länge nu.

MOJO Flex. Rörlighetsträning eller mobilitetsträning som det också kallas, lite mer trendigt och kanske lite mer precist av vad det är.

Middag till Matlådor. Äter annars matlådor till middag ofta. Alltid behövs matlådor, även om jag varit på söndagmiddag.

Mellis. Planering och förberedelse. Kommer undan på måndagar eftersom jag inte har träning varken före eller direkt efter jobbet och vi får fruktleverans till kontoret då. Alla andra dagar försöker jag ta med mellis.

Måndagsplanering. Undviker göra sånt på söndagar dels för att jag ofta är bortrest eller på söndagmiddag och för att jag sparar hellre det till måndag då veckan är igång på riktigt. Planerar och packar för resten av veckans träning.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s