Om indiskt i London

Indiskt i LondonI London är de grymma på Indiskt. De är grymma på all typ av mat från alla världens hörn men indiskt är något speciellt. Så när vi åkte på weekend så bokade vi restaurang två kvällar men den då vi skulle käka indiskt så struntade vi i det och bara gick ut och chansade. Jag fick lära mig av en läsare och bloggare att det var svenske kungen Gustav V som startade trenden att dricka öl till curry, på ett ställe i London. Kul kuriosa även om det inte blev stället Veeraswamy för oss. Vi gick till Notting Hill mycket för att det är så vackra kvarter, och vi visste att det låg några indiska inom litet avstånd till varandra. Vi fastnade för Dunbar Tandoori Restaurant som var en liten restaurang men med supermysig atmostfär. Vi beställde varsin rätt och smakade av varann. Jag testade något av husets rekommendationer med två chilisymboler och det gick de plus i ölkassan på. 
Dunbar Tandoori restaurant London

Notting Hill

En reaktion till “Om indiskt i London

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s