Om Tune Hotels

Tune Hotels London Paddington entrance

Jag fick nys om Tune Hotels efter ett samarbete med dem via Svenska Resebloggar som resulterade i att vi skickade bloggaren Travelmania att testa hotellkonceptet i London i våras.

När jag så bokade resan till London med mina kompisar så bokade jag in oss på samma ställe. Tune Hotels koncept är att erbjuda ”god natts sömn till bra pris” och de har slimmat sina priser och istället fokuserat på att ha centrala placeringar, antingen centralt vid populära områden eller nära till en flygplats/tågstation. De har hotell över hela världen, i framförallt storstäder, och i London har de på fyra olika ställen: Paddington, King’s Cross, Canary Wharf och Westminster. Jag skulle flyga till Heathrow och då var Paddington närmast, det tar bara 15 min med expresståget. Så värt att kolla upp det, sparar massa värdefull tid att slippa krångla sig med resväskan genom en halv stad flera timmar innan flyget ska gå på hemresedagen. För mig tog det en timme från att jag gick ut genom hotelldörren och passerade säkerhetskontrollen.

Paddington station LondonTune Hotels reception lobbyDe kallar sitt koncept ”pay as you use” och jag tycker det är lite som Norwegians tänk, att inte betala för mer än man vill ha. De håller vad de lovar och det är rent och fräscht, moderna rum och inte alls så små som jag trodde. Det kan säkert variera men vi hade ett fullt tillräckligt för att ha resväskor på golvet och fönster (kostar extra men vill man snåla så är det ju bra att alternativ finns, rest&fly-stuk på rummen funkar ju om man bara vill sova, förmodligen mycket tystare från gatan). Allt blir tillval, från handduk till wifi, men det trådlösa nätet funkar finfint och ibland har man ju faktiskt med sig handduk på resan och att de inte städar varje dag om man inte betalar extra är ju bara bra för miljön. Riktigt bra klimat i rummet, jag har nyss bott på ett hotell som var så varmt så jag höll på svettas ihjäl och det är inte kul. Här var det perfekt utan att man behövde rappla med någon AC. Jag lider sällan av ljud från gatan men det var ovanligt bra (alltså ljudisolerat) för att vara England. Priserna varierar förstås och så även pundet men det kostar som en hotellnatt i Sverige på ett normalstandard och prisnivån i London är högre. Och den stora fördelen kan sammanfattas med: enkelt till och från flygplats, allt man behöver, rent och fräscht. Lyxigt och tryggt med bemanning dygnet runt, vi fick hjälp med taxibokning och glada hälsningar varje gång vi passerade. Så tummen upp för lyckat slimmande säger jag!

Tune Hotels London Paddington bedSängen jag bäddat själv, riktigt skön!Tune Hotels London Paddington bagHelt okej och precis lagom plats för väska. Glöm inte adaptern!
Tune Hotels London Paddington roomDesignern trodde tydligen att alla har skjortor, men huvudsaken det går hänga upp nånstans. Nice med hårtork och helkroppspegel när det är dags svida om till klänningen. 
Tune Hotels London Paddington bathroom
Badrummet rent och fräscht och duschen var varm. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s