Om värsta bokningsmiss

 

Jag har ätit sushi till lunch idag, glömde matlådan och fick gå ut i regnet. Helt okej sushi men ser fram emot Arlandasushi imorgon. Kvällen har spenderats på invito med bästa kollegorna och jag ska nu packa medan jag funderar på värsta bokningsmiss. Var det när jag ”hjälpte” brorsan boka biljett till första dan på högskolan på fel dag? Eller när jag bokade studieresa till Rom med klassen så jag missade pappas 50-årsdag? Som jag för övrigt kom på när jag var på konferens i Trondheim och inte visste att man skulle tulla bagaget i Oslo så det blev kvar där hela helgen och jag hade därför ingen laddare att kunna ringa hem och berätta om missen… Eller när jag bokade om inrikesbiljetten för att få stanna lite längre hemma när jag bodde i England och var hemma och hälsade på, och på grund av försening då inte kom med Englandsflyget? 
Ja usch ändå, misstag gör man och de får man leva med, kul är det inte, men värre saker har väl hänt. Tänk så många resor som ändå gått bra! 

2 reaktioner till “Om värsta bokningsmiss

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s