Om att landa i London

  
Imorse lämnade jag ett grått Umeå och satt och jobbade några timmar på Arlanda innan jag lämnade ett ännu gråare och ösregnigare Stockholm. Mot London och en helg med världens bästa resekompisar! Snart möts vi, jag sitter just nu på Heathrow express. 15min direkttåg till Paddington där jag bokat boendet. £35 t/r var ju inte gratis men det är ändå billigare än Arlanda express.

Hade tur med flighten och min flygnervositet är nu i en period av nästan noll och jag slumrade (stolt!) genom lätta skakningar och belöningen är att flyga in över London! Det är en av mina favoriter att flyga in över, mäktiga gigantiska nätet av radhus av sten och att spana efter de klassiska sevärdheterna. Jag är inte ett dugg ledsen att det ofta är kö till Heathrow, då får man cirkla nåt varv i luften.

Fick den här resan av SAS för att jag köpte två extra postkodlotter före jul ifjol. Kunde vunnit en miljon på kuppen men det blev iallafall en väldigt billig och välkommen resa!

Vi har ganska mycket restauranger bokat men har ni några tips på sevärdheter, restauranger, barer, marknader eller vintagebutiker så shoot! 

3 reaktioner till “Om att landa i London

 • Nu vet jag ju inte vad ni redan sett men jag älskar ju matmarknaden Borough Market. Även Spitalfields Market för både prylar och mat (jag har vuxit ifrån Camden).

  Puben Parcelyard på Kings Cross Station och champagnebaren på St Pancras tvärs över gatan.

  The Dove i Hammersmith med god mat nere vid Themsen. Historiska Spaniards Inn med god mat och ekologisk cider i Hampstead.

  Veraswaamy där svenske kungen (V-Gurra tror jag) startade trenden med öl till curry. Lite dyrt men ack så gott och väldans centralt.

  Dennis Severs House i Spitalfields. Liknar inget ni besökt tidigare. Fantastisk upplevelse.

  Fina skor från Shoe Embassy. Finns i Camden och Greenwich Market.

  Resebokhandeln Daunt Books (originalbutiken i Marylebone). Allt om resor i vacker lokal. Stanfords vid Covent Garden är inte heller dum förstås men Daunt är så mysig och gatan där omkring full av små roliga inredningsbutiker.

  Neil’s Yard Dairy nära Covent Garden för de mest fantastiska ostar till picknicken i parken eller kvällsvinet på hotellet eller bara provsmakning. 😀

  Jag har bloggat om det mesta jag nämner så jag har inte plats att länka till allt, haha.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s