Om romans

 

Herregud, hur tänkte jag med det här temat? Det är ju trots allt jag som ligger bakom utmaningen men just den här är inget jag riktigt har så många ess i rockärmen på. Jag har inte träffat någon prins och ridit rakt in i solnedgången och levt lyckliga i alla våra dagar. Kärat ner mig i en plats? Absolut. 

Ikväll har jag varit på utflykt vid havet och njutit av höstkvällen på en av de platserna. Där jag första gången tog mig upp på min kite och surfade rakt in i solen. Glömmer aldrig den känslan.

Dagen har varit bra, den började med att jag var till massageterapeuten som håller på med min rygg och jag tror äntligen vi hittat problemet. Det sa klonk och sen dess har jag varit en mjukare, gladare och lite längre människa.  Så ungefär så romantiskt är jag lagd, det sa inte klick, det sa klonk. 

3 reaktioner till “Om romans

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s