Om ny release somamove 

  
På måndag kör jag igång somamove på iksu igen! Som jag längtar. Klockan 19 som vanligt. Vi har fått en ny release och den är kanon, lite nytt och lite utvecklig av rörelser och bland annat är den här sköna som jag gör på bilden med. Mycket kontroll för höfterna och rumpan, det är grejer det, och så lite bus förstås! 

Ikväll har jag sprungit intervaller på löpband, vad härligt det är att kunna dra på ordentligt och se hur det känns att springa i farter jag aldrig kommer upp i utomhus, förutom möjligen i nerförsbackar. Sen CX och sist men inte minst alla höft-, höftböjare- och bålstabilitetsövningar (lite tårta på tårta med CX kanske men ibland är det bra att träna kontrollövningar när man är som mest slutkörd också) 

Nästa vecka kör jag och Moa nya somapasset kl 8 på torsdagmorgon på beachtouren också. Umeå city beach är i stan igen, tourfinal om jag inte missförstått, och iksu kör pass för alla som vill. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s