Om morgondis en fredag 

   
Såhär såg det ut när jag kom till iksu plus imorse, inte en skymt av Umeälven. Ganska häftigt faktiskt och innan morgonens yoga var avklarad hade det börjat klarna och nu är det en kanonfin sommardag (nu pratar jag om vädret IGEN?!)

Lunch på bildmuseet igår och idag hos en kollega på hennes altan och nu är det äntligen fredag. Inte förrän idag då det var yoga var det riktigt lätt att stiga upp tidigt så jag ser fram emot sovmorgon imorrn. 

Jag kollade precis potatisläget i hinken och det verkar komma några små godingar ändå, trodde de skulle ha det för trångt och de har bara blivit långa men inte blommat. Börjar se fram emot höstens färskpotatis, surströmingsskivor, kräftskivor, bärpajer och förhoppningsvis älgfärsbiffar! 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s