Om bara fötter 

  Ikväll testade jag att köra utan strumpor i skorna och det gick hur fint som helst! Fick med lite grus i cykelskorna men i löparskorna var det mjukt och mysigt. Så härligt att vara tillbaka i Holmsjön och träna, jag har saknat det. Blev ingen förbättring av tid  idag utan nästan på sekunden samma som förra gången, vilket dock var en bra tid för att vara jag. Jag har väl hittat min bekvämlighetszon antar jag. 
Beslutet att köpa bil är nog det bästa jag gjort på länge, att slippa låna nån annans bil för sånna här grejer och jag kör ju alltid runt med blöta eller snöiga kläder, våtdräkter, skidor, valla och en och annan hund i bilen så det är rätt skönt slippa tänka på det. Köpt en klädsel har jag gjort däremot. Så på väg tillbaka stannade jag och tankade och hämtade ut ett paket med yogafilmer jag beställt, så himla smidigt. Inte som den gången jag cyklade till macken för att hämta ut ett paket och det visade sig vara två resväskor… 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s