Om utomlandsträning

 Jag drömmer mig tillbaka till morgonpromenaderna och de djupa andetagen med ansiktet mot solen för en dryg vecka sedan. Värme, ingen brådska och ljudet av havet, det kan inte finnas något bättre sätt att starta dagen. Det skulle vara med ett morgondopp och några simtag då.

Många tränar på semestern och på resor, jag gör det oftast inte. Om jag inte är på träningsresa förstås. Jag brukar passa på att vara ledig och visst kan jag få lite kryp i kroppen men det brukar aldrig vara allvarligt. 

Den här resan blev det dock en hel del, jag gjorde yoga på terassen och jag både promenerade och sprang på mornarna för att se mig omkring. 

  

On request körde jag också lite somamove vid poolen, här visar jag ett tankeknep för bra hållning, tänk att du fäster en ballong i hjässan som drar lite lätt rakt upp. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s