Om saker som ger mig energi

   Vad ger mig energi? Svår fråga, jag är nog skapt med en ganska hög energinivå från början. Jag skulle inte kalla mig sprallig eller som nån duracellkanin, men jag är rätt uthållig och tappar sällan humöret och om jag gör det är det sällan djupt eller länge. Men träning kan förstås ge mig energi, dock tränar jag ganska ofta rätt hårt så även om det är en härlig känsla efteråt så energi? Njae. Däremot om jag får leka i lugn och ro och bara göra rörelser som kroppen vill, det kan ge mig ordentlig energi! Eller ett riktigt bra yogapass. Eller att bara vara utomhus och påta på och vattna blommor, hacka isrännor på våren eller så. Då känner jag mig sådär ladda batterierna-energifull. 

Det är rätt häftigt de gånger det känns som jag behöver sova flera timmar men ett yogapass eller en promenad så är jag plötsligt pigg igen. 

Det var förresten internationella yogadagen häromdan och lagom till det, efter en veckas nötande på sandstranden, så fixar jag kråkan! Inte länge, men några ögonblick i kontrollerad balans. 

En reaktion till “Om saker som ger mig energi

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s