Om favoritcitat för träning

Det här är en favorit, it doesn’t get easier, you just get better.

Den har jag hittat ganska nyss, och den passar på mycket. Jag gillar citat och även när det gäller träning, men det kan vara lite svårt med just träningscitaten för det finns så mycket idiotiska också. Och klyschiga.

Jag har några all time high jag brukar tänka som mantran, några är inte ens ”riktiga” citat. Jag behöver dem på riktiga utmaningar som långlopp och på dagar som idag då det regnar men jag skulle ut och springa med hunden. De gäller naturligtvis inte när kroppen sätter stopp, de är till för när pannbenet protesterar.

Winners never quit. Quitters never win. 

Så är det faktiskt. Framförallt den senare halvan. Även om man kanske inte ska vinna Vasaloppet eller bli bäst i världen så oavsett vilket mål man har så kommer man ALDRIG nå dit om man lägger av. Det kan man tänka på när det känns motigt.

I don’t stop when I’m tired, I stop when I’m done.

Jag tränar bättre när jag bestämt mig.

Det är det här (mjölksyra) som jag blir bättre av, nu ska jag pressa på.

Therese Johaug. Ju jobbigare desto mer älskar hon träningen. Det behöver jag tänka på när jag åker skidor eller springer. När hela kroppen skriker stanna, då är varenda meter till är en omöjlighet, då kan man koppla på den här så orkar man uppför backen, kanske till och med ta i lite mer för det är så jäkla gött att veta att nu jädrar tar det.

Pain is temporary. Glory lasts forever. 

Alla som uppnåt ett mål vet vad jag menar. Det är ALLTID värt det på andra sidan mållinjen.

No pain, no gain.

Smakar det så kostar det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s