Om att nu kommer löven  

Imorse märkte jag dem, nu händer det! Löven spricker och det blir grönt och Umeå blir sitt finaste, finaste, finaste. Jag har tre arbetsdagar kvar nu och det är en lagom utmaning att hinna klart allt och försöka stävja mejlfloden medan jag är borta. Dessutom en inlämningsuppgift kvar, men oj så många jag redan gjort! Är faktiskt riktigt nöjd som det är, försöker påminna mig om det. Härligt pass på iksu plus ikväll också, somamove-deltagarna är fantastiska som älskar soma lika mycket som jag gör så de kommer även om det är en härlig kväll att vara utomhus. Belöningen är svett, skratt och utsikten över älven. Lite svårt att varva ner och sova sen bara, tur det är lätt att kliva upp tidigt på morgonen när solen skiner.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s