Om resfeber

  Idag har jag städat och packat, rensat garderoben och lagt fram om vartannat. Jag har banne mig lite resfeber! Svår avvägning hur mycket vanliga kläder och träningskläder och jag har känslan av att jag aldrig rest eller ska vara borta jättelänge. Den här känslan jag faktiskt längtat efter. Att skriva packlista, planera tvättid, måla tånaglarna. Reser jag för ofta blir det avtrubbat och jag känner mig lite snuvad på en del av resan när jag slänger ner lite hipp som happ från det som är rent i en väska kvällen innan samtidigt som det förstås är skönt att vara avslappnad inför att resa.

Vi har käkat middag hos lillebror och hans sambo ikväll också, eftersnack efter den lyckade helgen och avskedsmiddag inför sommaren då de ska jobba i Halmstad. Lite märkligt solblandat regn på det en ljus vårkväll så har jag en känsla i kroppen som inte kan stavas annat än just resfeber.

5 reaktioner till “Om resfeber

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s