Om busväder

  Ja, det handlar mycket om väder här i fjällen. Det är närmare till naturen och vädret kan vända totalt på en kvart. Imorse vaknade jag till snöstorm, den var väntad och jag tycker mest det är mysigt. Dels är det mysigt att sitta inomhus när det viner om knutarna och så tycker jag det ger skönt perspektiv på vardagen när man måste pallra sig upp och klä på sig för att sopa av bron för att inte bli insnöad och stänga och låsa dörren till veboden som blåst upp under natten innan man kan göra upp en liten brasa i spisen, koka kaffe och kolla mejlen eller något annat värdsligt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s