Om fjällväder 

 

Snacka om att vi hade tur med vädret i påsk. De flesta vet väl att fjällvädret kan förändras med blixtens hastighet men det går inte låta bli att bli lite förundrad ändå. Vi har haft i princip strålande sol hela påsken men lagom tills de andra åkte hem i måndags så började det mulna på, töa och idag har det både regnat och blåst stormvarning. 

Det gjorde dock inte mig något utan passade tvärtom ganska bra för jag har jobbat idag. Hade videomöte klockan kvart över åtta imorse och sen satt jag till klockan fem i fullt fokus. Ingenting som stör och full sprutt på internet, vad mer kan man önska? 

Kan inte låt bli ändå att tycka det har sin charm med det mulna vintervädret som ni ser på bilden från gårdagens skoterutflykt, det blir inte grått och deppigt utan allt blir bara vitt, vitt, vitt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s