Om slutet på en fin påsk

Varför går påsken alltid så fort? Vi har haft riktiga kalasdagar men nu är de slut. Vi åkte en liten tur skidor imorse till kvarn och tillbaka innan de andra packade och gav sig av vid lunch. Jag har ordnat så jag ska stanna veckan ut så jag har inget att klaga på, men det är ändå avfärd i luften och innan jag ställt om mig så känns det lite ensamt. Det är mulet idag så jag tog skotern och for en sväng till Talludden och kollade läget hos de som var där, de var just på väg tillbaka så jag fick med mig några på ett litet lagom skoteräventyr så vi körde upp mot Biergenas och hem genom skogen. Precis lagom äventyr för idag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s