Om jordiga fingrar igen

PelargonJa det är lite dubbel bemärkelse på den rubriken, det är måndag igen och det är dags för min favoritserie just nu, jordskott. Hujedamig så läskig! Men jag är helt fast. Varje måndagkväll sitter jag och Sandra under varsin filt i Umeå respektive Årsta och smsar oss igenom veckans avsnitt. Nu är hon på Bali och jag tycker synd om mig själv både för att jag inte är på Bali och för att jag inte har någon att smsa med när det blir läskigt.

Igår planterade jag om pelargonerna, det här är första gången jag försöker övervintra dem och det känns helt osannolikt att det ska bli något av dem. Jag har inte haft någon annan strategi än att ställa in dem i förrådet när de vissnade i höstas. Tror ni de kommer ta sig? Hur lång tid tar det?
pelargon

2 reaktioner till “Om jordiga fingrar igen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s